18/10 Støttekonsert for Karlsøy Prestegård

FRI ALDERSGRENSE.

UPDATE!

BLITZ BOOKING og Hausmania Kulturhus


Vi har hatt en voldsomt god respons på band og artister som har lyst til å bidra på scena til støtte for Karlsøy Prestegård - vi kunne ha laget en tredagersfestival om vi ville! Den observante har immidlertid fått med seg at samtlige artister har spilt på Karlsøyfestivalen iallefall en gang i løpet av sin karriere, hvilket vi har lagt som premiss for vår støttekonsert her nede. Vi er uansett ydmyke ovenfor oppmerksomheten så langt, og håper at dere alle finner veien til Blitz neste torsdag. Dørene åpner 19.00 og første band går på scena 19.30 sharp!

Band og artister:

JODDSKI
ALWANZATAR
NORSKKK
ANTI SOCIAL REJECTS
BERNARD BRIIS BAND
JORDSJØ
POLITISK HJÆRNESVIKT A/S
CAMPINGKOMPANIET

Karlsøya er en perle av en øy utenfor Tromsø som det ikke tar mange sekundene å forelske seg i, skulle man ende opp med å besøke denne nydelige gjengen med hippier, anarkister og andre selvbergere som siden 70-tallet har levd helt på siden av resten av konsum-samfunnet. Øya er muligens mest kjent for sin årlige Karlsøyfestival, som siden 1999 har vært en protest-festival - en markering av motstand mot et samfunn der de viktigste verdiene er lønnsomhet, konkurranse og grådighet.

Festivalens - og øyas - hjerte var på mange måter Karlsøy Prestegård, et nydelig gammelt trehus som i tillegg til å være hjemmet til Berit og Stein har huset tusenvis av tilreisende mennesker og som fungerte som hovedhus for svært mange av festivalens artister.

Natt til torsdag 4.oktober brant huset ned til grunnen, og vi her nede i sør som har tilknytning til øya ser oss programforplikta til å vise solidaritet med våre venner der oppe. ALT som Berit og Stein eide er borte. Et landemerke er borte. Ingen penger i verden kan erstatte Karlsøy Prestegård med alle dets minner - like fullt sender vi opp alle pengene fra døra til Berit og Stein for å bidra til at de iallefall kan skaffe seg de viktigste av livsnødvendigheter i den vanskelige tiden fremover.

Så kom til Blitz torsdag 18.oktober og vis solidaritet i praksis med en øy som i snart 50 år har vært et levende og fruktbart alternativ til resten av verdens galskap, og som nå har mistet et hjem, et landemerke og et uendelig antall minner.

100 kroner i døra, med mulighet for donasjon. Alt overskudd (alle pengene minus utgifter til bandmat) går uavkorta til Karlsøya.

Using Format