3D-Art

Våre prosjekter

3D-Art er en tverrkulturell ideell organisasjon hvis mål er å bringe mennesker med ulike ideer og kulturelle bakgrunner sammen og å gi plass for at ideer kan bli virkelighet. Organisasjonen ble grunnlagt i februar 2011, og har flere arrangementer og festivaler på kontoen i løpet av året. Flere arrangementer kommer snart, les mer ved å trykke på "prosjekter" i menyen.

3D-Art vil skape forståelse, solidaritet og toleranse på tvers av kulturelle og etniske grenser, bevare og utvikle den eksisterende kulturelle mangfoldigheten som finnes lokalt og globalt. Organisasjonen har også som mål å fremme økologi, rettferdig handel og utvikling av internasjonale nettverk, redusere fattigdom.


Om oss

Organisasjonen vil legge vekt på sitt arbeid på kultur i alle dens former, fra kunst til håndverk, landbrukstradisjoner og musikk. Gjennom samarbeid, utveksling av kunnskap, erfaring og dialog mellom kulturer vil organisasjonen fokusere på å trekke opp forbindelsen fra de forskjellige regionene og etniske gruppene. Hvis du ønsker å bli med oss, se flere bilder fra våre arrangementer, eller få mer informasjon om 3D-Art, trykk på knappene i menyen.

Using Format