Stilling ledig som arrangementsansvarlig

Kulturhuset Hausmania søker: 

Arrangementsansvarlig i 50 % stilling

Det kunstnerstyrte kulturhuset Hausmania søker deg som vil bidra til å styrke husets innhold og profil som alternativt kulturhus. Du vil få det overordnede ansvaret for aktiviteten på de to hovedarenaene våre; Flerbrukshallen og Bakgården.

Du vil ha høy grad av selvstendighet og frihet til å forme husets arrangementsprofil, samtidig som det forventes at du kommuniserer og samarbeider med Hausmanias medlemmer og ansatte. Hausmania har som mål å være en synlig og tydelig aktør i kunst- og kulturfeltet i Oslo. Du vil også delta i en prosess for utvikling og definering av selve stillingen som arrangementsansvarlig, samt virksomhetens framtidige forhold til Hausmania, både organisatorisk og økonomisk. 

Stillingsbeskrivelse

Kulturhuset Hausmania søker arrangementsansvarlig i 50% stilling. Stillingen kan kombineres med andre oppgaver i baren og deler av virksomheten. 

Kvalifikasjoner

Du bør ha erfaring fra produksjon og gjennomføring av arrangementer innenfor kulturfeltet. Du må være selvstendig og selvgående og evne å sjonglere flere oppgaver samtidig. 

Du bør ha:

 • Solid erfaring med arrangementsproduksjon og/eller prosjektledelse
 • Bred kunnskap om og engasjement innen alternativ kunst og kultur i Oslo
 • Kjennskap til huset og forståelse for det særegne prosjektet Hausmania
 • Erfaring med søknadsskriving til produksjonsstøtte fra offentlige instanser

Arbeidsoppgaver

Stillingen er opprettet for å produsere, drifte og koordinere arrangementer på Hausmania.

Du skal utvikle et uttrykk og en struktur som kan gjenskapes på ulike typer arrangementer for å gi et helhetlig inntrykk.

Du skal:

 • Ha overordnet produksjonsansvar for arrangementene med bl.a. booking, budsjettering, kontraktsinngåelse, søknadsskriving og markedsføring
 • Vedlikeholde og styrke kontakten med interne og eksterne aktører 
 • Ha samarbeid med, rapportering og rådgivning til daglig leder og medlemmer
 • Bidra til en tydelig profilering av Hausmania eksternt

Egenskaper og verdier

 • Kreativitet, nysgjerrighet, integritet
 • Gode samarbeidsevner og gjennomføringsevne
 • Initiativrik og selvgående
 • Strukturert og ansvarsbevisst


Søknadsfrist 30. september
Tiltredelse: 1. November 2021
Er dette noe for deg, send en kortfattet søknad, CV og relevante papirer til dagligleder@hausmania.org 

Merk søknaden “Arrangementsansvarlig”.  

For spørsmål kontakt daglig leder Gidsken Braadlie på tlf. 902 59 951

Om Hausmania

Hausmania er et kunstnerstyrt kulturhus. Leietakerne er medlemmer av samvirket Hausmania SA, som leier ut mellom 60 og 70 lokaler til produksjon og visning av kunst, produserer egne arrangement og styrer og drifter huset. Kjente utadretta virksomheter er Grusomhetens teater, Kafé Hærverk og kunstgalleriet Podium. I tillegg jobber vi med å utvikle en scene med skjenkebevilling i Flerbrukssalen. Det er også tilknyttet en utendørsscene i bakgården. Kulturhuset er inne i en spennende utviklingsperiode og skal i løpet av de neste årene prosjektere og bygge nye store lokaler ved Akerselva i samarbeid med Oslo kommune. Hausmania var i sin tid initiativtaker til reguleringsplanen for kvartalet (spesialområde byøkologisk kulturkvartal) og er også medvirkende i videreutviklingen av dette.

Using Format