Menu Content/Inhalt
Hjem
POP UP LOKALE TIL LEIE Skriv ut

Hausmania utlyser med dette et pop up lokale til leie. Leieperioden er tenkt 3 + 3 måneder. Det er mulighet for å kun leie 3 måneder, med opsjon på 3 måneder til. Det er også mulig å diskutere kortere eller lengre periode avhengig av prosjekt.Om lokalet

Lokalet er på litt over 50 m2. I tillegg til dette er en liten bakgård, HC-toalett og en trapp ned til kjeller med flere toaletter. Totalt areale ca 100 m2. Lokalet er nylig pusset opp og i god stand. Det er tilrettelagt for publikumsaktivitet med toaletter, ventilasjon og rømningsveier. Det er i første etasje med store vinduer mot gaten. Lokalet har ikke separert ventilasjon og kan derfor ikke brukes til produksjon av mat.

Hva vi ønsker
Lokalet er tilrettelagt for publikumsaktivitet. Vi ønsker derfor et prosjekt som er rettet mot publikum og på den måten blir en åpen arena på Hausmania. Vi ønsker videre at aktiviteten skal ha en kulturell, kunnstnerisk kjerne. Virksomheten kan ha en kommersiell karakter, men vi ønsker ikke at dette skal være hovedformålet.

Vi er åpne for konstruktive og kreative forslag til bruk av lokalet.

På sikt ønsker vi at dette lokalet skal fungere i samspill med øvrig aktivitet på Hausmania, og på den måte være Hausmania sitt ansikt utad. Det forventes ikke at en midlertidig bruk av lokalet skal fungere på denne måten. Men dersom vi i løpet av pop up perioden ser at bruken av lokalet kan fylle en slik funksjon, vil det være mulig å diskutere en permanent avtale.Leie

Vi ønsker en profesjonell drift av lokalet som også er økonomisk bærekraftig. Vi har ikke fastsatt leienivå, og dette kan diskuteres avhengig av type innhold og forretningsmodell for det aktuelle prosjektet.

Søknad
Vi ønsker oss en kortfattet prosjektplan som presenterer type aktivitet, frekvens/åpningstider og ansvarspersoner. I tillegg til dette ønsker vi at det vedlegges et prosjektbudsjett. Søknad sendes Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den.
 

Søknadsfrist
Det er løpende søknadsfrist. Lokalet vil bli tilbudt den første interessenten som presenterer et konsept som tilfredsstiller våre ønsker for kulturell og kunstnerisk publikumsrettet aktivitet i lokalet, med tilhørende bærekraftig prosjektplan.

Oppstart
Det vil være mulig å starte opp aktivitet straks en avtale er signert.